SFEERVOL BORRELEN BIJ KOOSJE

Koosje is met zijn ruime assortiment speciaalbieren, selectie van goede wijnen en heerlijke hapjes de perfecte borrelplek. Uiteraard kun je bij ons ook gewoon genieten van verse koffie met gebak.

Grab your own!

Onze walk-in “Beer-Vault” biedt je een flinke keuze speciaalbier. Vraag ons personeel gerust voor een kijkje binnenin!

Lekker snacken

Maak je borrel compleet met onze overheerlijke borrelgerechten. Van nacho’s tot borrelplank!

High beer

Thee drinken doe je maar ergens anders! Bij ons geniet je van een High Beer. Vier wisselende speciaalbiertjes met bijpassende gerechten.

Dát is genieten à la Koosje! 

koosjeoisterwijk
22
 Photos
1141
 Followers
2644
 Following
Koosje... ook voor de lekkerste happen!Iedere vrijdag staan er weer dj’s voor jullie klaar! 😍It feels so good ✨Koosje connecting people 🤝Kun je niet kiezen? Kies dan voor Koosje’s Borrelplank! Komende vrijdag tijdens de VRIJMIBO Voor maar €28,50 😌 Om je vingers bij af te likken!Of ga je toch voor een kleinere hap? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide borrelkaart. Waan jezelf even in Italië.. met onze borreltip : Bruschetta met tomaat + Glas Pinot Grigio 😍Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een overheerlijke lunch. Kom gezellig langs en neem een kijkje in onze menukaart! Lunchtip: Stokbrood(je) Hete Kip 🤤Heeft Koosje nu een nieuwe bar medewerker? 👀  https://www.facebook.com/fredvanboesschoten/videos/597750297482587?vh=e&d=n&sfns=mo#Weareconnectingpeople