Lekker hapje eten in Oisterwijk

Geniet bij Koosje van een smaakvolle lunch of diner. Van klassiekers tot heerlijke specials, één ding is zeker: niemand hoeft met honger naar huis!

Lunchen

Vanaf 12 uur kun je bij Koosje terecht voor een heerlijke lunch.

Dineren

De dinerkaart slaan we elke avond om 17 uur open.

GROTER GEZELSCHAP?

Wil je komen borrelen/eten met een groter gezelschap (>10 personen)? Neem dan van tevoren contact met ons op zodat we ons aanbod kunnen afstemmen op jouw wensen!

koosjeoisterwijk
38
 Photos
1248
 Followers
2820
 Following
🔥 Dé special van deze week is het stokbroodje Pulled Beef! Goed gevuld met langzaam gegaarde pulled beef uit de Green Egg met als topping de heerlijke huisgemaakte Koosje saus. €9,95 bezorgen en afhaal. 🥖🤤 Link in bio!Ons stokbroodje Carpaccio, vanaf morgen af te halen of bezorgd aan de deur voor maar €9,25! 🤩 Link in bio! #oisterwijk #moergestel #heukelom #haaren #udenhout #berkelenschot🎶 De tijd van onbezorgdheid is... nog niet voorbij, maar de tijd van onbezorgdheid van onze broodjes wél! Op veler verzoek starten wij vanaf donderdag met afhaal- & bezorgservice van onze broodjes 🤤. Hete kip gemist? Link in onze bio! #oisterwijk #broodjes #scorenOisterwijk (en omgeving) bedankt voor jullie steun afgelopen weekend! Wij hopen dat jullie genoten hebben. Wat moet er volgens jou komend weekend bij op het bezorgmenu? Laat het ons weten 👇👇👇 #oisterwijkHier doen wij ‘t voor 😍 Geniet nu van Koosje’s borrelplanken bij je thuis! Ga snel naar de website, link in bio 🙌🏼“Een gebraden kip vliegt doorgaans niet zomaar je bek in”Nou, deze wel hoor! Onze heerlijke kipsate met frietjes, warm bij jou bezorgd voor maar €12,50.
Laat m niet voorbij vliegen! 😋. Bestellen kan via de link in onze bioBestel nu online! Wij bezorgen iedere vrijdag, zaterdag en zondag Koosje bij u thuis 🙌🏼Koosje blijft je leuke momenten bezorgen!In deze vreemde, moeilijke tijden is het belangrijk dat we binnen blijven en vooral gezond blijven. Maar ook binnen zitten hoeft zo vervelend niet te zijn: vanaf vrijdag starten wij namelijk onze bezorg- en afhaalservice!Na een tijdje zonder je vrienden van Koosje, knallen we er vanaf vrijdag weer tegenaan. En hoe! Van ‚s morgens vroeg tot ‚s avonds laat: als je niet zonder ons kunt dan hoeft dat ook niet meer.Onder andere onze diner classics, borrelplanken,speciaalbierpakketten/proeverijen.en zelfs in samenwerking met het Boscafé ontbijtservice (ja, echt) en huisgemaakte cheesecake.zijn te bestellen via onze afhaal/bezorgsite:http://cafekoosje.foodticket.nlBestellen mag natuurlijk ook via een belletje ofwhatsappje: 0653689928Bedankt voor alle steun en bezorgde (😉) berichtjes de afgelopen tijd.We hebben jullie gemist, jullie ons ook? <3Groetjes,Michel & Team Koosje#JOUWHELD
Ken jij iemand die jij echt in het het zonnetje wilt zetten? De gene die juist nu het extra stapje zet in deze moeilijke tijd?
Tag jouw held / heldin onder dit bericht en geef aan waarom zij een mooi geschenk verdienen!
We gaan 3 bierpakketten + cadeaubonnen weggeven voor onze helden ❤️ #jouwheld